eXcelent-gaming
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

eXcelent-gaming

IT`S ALL ABOUT GAMING

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bancuri Noi :

In jos 
AutorMesaj
aSz

Data de înscriere : 20/04/2008

Bancuri Noi : Empty
MesajSubiect: Bancuri Noi :   Bancuri Noi : Icon_minitimeLun Mar 02, 2009 8:35 pm

Un om fuge de niște canibali, care după un timp îl prind și unul dintre ei îi spune:
- Stai liniștit, noi sîntem vegetarieni, mîncăm numai mărul lui Adam!

trimite unui prieten | (Andrey Crișan) | (18 voturi)

2. Fetele din ziua de azi în liceu învață doar două litere și două cifre: A4 și X5, începînd cu facultatea învață încă două cifre și o literă: Q7 și X6.
Din cauza crizei financiare, începînd cu anul universitar 2009-2010, se va schimba programa la facultăți și se vor învăța alte patru litere: RATB.

trimite unui prieten | (dorel dorel) | (73 voturi)

3. Un tip se trezește dimineața, ia ziarul de la ușă, se uită pe numerele de la loto și vede că i-au ieșit toate cele șase. Cum avea un serviciu pe care nu îl suporta, pleacă tacticos la serviciu, intră în audiență la șef și îl anunță cu satisfacție că demisionează.
Șeful spune că e alegerea lui, îi mulțumește pentru cei peste 20 de ani lucrați în firmă și îi dă un bonus de despărțire de 200.000 de euro.
Omul, fericit nevoie mare, în drum spre loterie intră la reprezentanța BMW și cumpără cel mai scump model, în valoare de 200.000 de euro.
Cînd să dea banii, este anunțat că, deoarece este clientul cu nr.1.000.000, primește mașina gratis.
- Cînd e să ai noroc, ai noroc, zice omul bucuros că a rămas și cu cei 200.000 de euro și are și BMW nou nouț.
Trece pe la loto, ridică milioanele și pleacă acasă.
Stă pe terasă, la o bere și o vede pe soția sa venind acasă, cu bicicleta. Moment în care trece pe stradă o betonieră și o calcă.
- Asta e, zice omul, cînd e să ai noroc, ai noroc pînă la capăt!

trimite unui prieten | (jan) | (92 voturi)

4. Iepurașul și ursul mergeau prin pădure. Se întîlnesc ei cu vulpea, care se mută în casă nouă.
- Măi băieți, nu vreți să mă ajutați să mut și eu mobila, că am să plătesc bine!
Băieții pun mîna la treabă și pînă la înserat termină. Vine și momentul plății. Vulpea întreabă:
- Ei, acum ziceți ce vreți: o sticlă de vodcă sau jos chiloțeii?
Stau ei și se gîndesc și într-un sfîrșit ursul alege sticla de vodcă. Pleacă și, după ce beau toată sticla, printre aburii beției, iepurașul zice:
- Hîc... măi ursule... hîc, ce băiat deștept ai fost tu că... hîc... ai luat sticla de vodcă, că dacă alegeai chiloțeii ce pălăria mea făceam cu ei: mie îmi erau prea mari, ție prea mici...

trimite unui prieten | (Denis Baris) | (35 voturi)

5. O blondă merge pe stradă cu mașina și o ia pe contrasens. O oprește un polițist și o întreabă:
- Știți de ce v-am oprit?
La care blonda zice:
- Clar, vrei să ieși cu mine!

trimite unui prieten | (biencutza) | (13 voturi)

6. Culmea tehnicii yoga: să-ți dai un cap în gură.

trimite unui prieten | (Daniel Șoavă) | (19 voturi)

7. Culmea fitnessului: să faci să slăbeasca un ardei gras.

trimite unui prieten | (Daniel Șoavă) | (8 voturi)

8. - De ce ești atît de supărat, amice, tot nu ți s-a întors nevasta acasă?
- S-a întors, de asta sînt supărat.

trimite unui prieten | (Dragoș cel mare) | (3 voturi)

9. Culmea notariatului: să faci o copie legalizată după un act sexual.

trimite unui prieten | (Matei Ștefan Robert) | (23 voturi)

10. O blondă în benzinărie își umflă roata de la mașină prin țeava de eșapament. O vede o altă blondă care-i spune soțului ei:
- Ce proastă, nu vede că are geamurile deschise?

trimite unui prieten | (daniela) | (19 voturi)

11. Ce face o blondă pe casă? Ascultă muzică house.

trimite unui prieten | (daniela) | (7 voturi)

12. Trei blonde blocate în lift strigau pe rînd "ajutor, ajutor". La un moment dat, una dintre ele:
- Ce-ar fi să strigăm simultan?
Și încep ele: "simultan, simultan".

trimite unui prieten | (daniela) | (22 voturi)

13. Ce vezi cînd te uiți în ochii unei blonde? Ceafa.

trimite unui prieten | (daniela) | (7 voturi)

14. După o zi criminală, în care lui Moș Crăciun toate i-au mers prost (i s-au îmbolnăvit 4 elfi, 5 reni au răcit, sania s-a rupt, a rămas fără băutură și a venit și soacră-sa în vizită), seara sună la ușă un îngeraș cu un brad imens de Crăciun.
- Ce să fac cu bradul, Moșule? întreabă îngerașul.
- Să ți-l bagi în fund!
Și, de atunci, există tradiția cu îngerașul înfipt în vîrful bradului...

trimite unui prieten | (samsi) | (31 voturi)

15. Ce sărbatorește un ateu pe 25 Decembrie? 25 de zile de la ziua României și 6 zile pînă la Revelion.

trimite unui prieten | (kitty) | (7 voturi)

16. - Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am încercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravidă!
- Stați s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii?

trimite unui prieten | (titiana) | (19 voturi)

17. Crăciunul la canibali:
- Copii, să fiți cuminți anul ăsta, că, dacă nu vine Moș Crăciun, nu avem din ce face friptură!

trimite unui prieten | (nadyna) | (9 voturi)

18. - De ce ai furat mașina asta?
- Mă gîndeam că nu are stăpîn.
- De ce?
- Mașina stătea la poarta cimitirului.

trimite unui prieten | (samsi) | (6 voturi)

19. Soțul ajunge în zori acasă. Nevasta îl întreabă, cu ton de ceartă:
- Unde ai fost toată noaptea?
- Închipuie-ți, dragă, chiar cînd să plec acasă, secretara cea nouă mi-a adus o cafea și mi-a zîmbit provocator. Cînd a pus cafeaua pe masă, i s-a deschis bluza și nu m-am putut abține să o sărut pe gît, la care ea a devenit sălbatică și ne-am pierdut amîndoi capul. În final, am ajuns la ea acasă și am făcut dragoste nebună toată noaptea.
- Minți! Pun pariu că iar ai încercat să-ți instalezi rahatul ăla de Windows.

trimite unui prieten | (mari) | (87 voturi)

20. Se duce unul să cumpere țigări. Ia pachetul și citește: "tutunul cauzează impotență". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supărați, din alea cu cancer nu mai aveți?
Sus In jos

Bancuri Noi :
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
eXcelent-gaming :: News & FreeSpace - eXcelent-gaming :: Bancuri :::-
Mergi direct la: